2012. január 25., szerda

MICIMACKÓ ÉS BARÁTAI KOMPLETT HATALMAS MESE FAL - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

A készlet eredeti ára 9700ft ne habozz még most is akciós! : -) Ilyen méretben és ilyen áron senki nem készíti! : -)
 Üdvözöllek aukciós oldalamon!
Cégünk fali dekorációk készítésévével foglalkozik immáron 8 éve. Rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk. Nálunk fő szempont hogy a gyermekeink birodalma minél egyedibb sokszínűbb élethűbb legyen ahol minden kisgyermek boldogan cseperedik fel. Dekorációink mért is oly népszerűek mért is keresik őket oly sokan a válasz egyszerű a dekorációk minden egyes része kézzel készített kézműves termékek fő szempont hogy árban is a legkedvezőbb. A kézi készítés nagyon egyedi nincs teljesen egyforma két termék! Szín világa élénk figyelem felkeltő ( nagyon sok kisbabás anyukám már egészen pici babájáról úgy számolt be hogy hosszú percekig nézegeti a gyermeke). Méretileg sem egy átlagos vagy átlagon aluli kis mütyürke amit ha falra teszünk olyan mintha ott sem lenne. Szinte minden figuránk 50cm kivéve a kis állatkák. A dekorációk nagyon jól illeszkednek a szoba berendezéséhez a szoba alap hangulat világához. Baba barát festékkel készítjük őket nem fakó és nem nap szívta színe van. Az alapanyag 2cm nikecell, NEM HUNGAROCELL! A termék NEM JÁTÉK kizárólag szoba dekorálásra használható 3 éves kor alatt kérem ne adja gyermeke kezébe! Dekoráció elvan látva kétoldali ragasztó szalaggal, így mikor megérkezik a csomag neked nincs más feladatod mint dekorálni!
Dekorációs csomag folyamatosan bővíthető a mindig aktuális kedvenccel. Bármilyen kérdésed kérésed lenne igyekszünk segíteni!
Itt egy komplett 20db-os mese fal lehet tiéd. Tartalma:  
Micimackó 40cm
Malacka 40cm
Tigris 40cm
Füles 40cm
Ormi 40cm
Bagoly 35cm
Nyuszi zsebike 40cm
1 napocska
2 felhő
1 holdacska
1 kismadár
1 méhecske
1 katica
3 lepke
3 virág
NAGYON FONTOS!!!
A DEKORÁCIÓK ELKÉSZÍTÉSI IDEJE MINIMUM 3 HÉT IGÉNYES KÉZMUNKA NEM GÉP KÉSZÍTI!
NE HAGYD KI GYERMEKEID ÖRÖME HATÁRTALAN LESZ!
ÍZELITŐ MUNKÁIMBÓL!
20DB-OS KOMPLETT MESE FAL KÉRHETŐ SZINTE BÁRMELYIK MESÉBŐL!
A 20db-os szettbe 6-7db nagyobb a fentebb felsorolt micimackó és barátai méretű dekoráció fér bele illetve a kiegészítők a fentebb felsorolt méretben a kiegészítőkön lehet természetesen
változtatni de ez megbeszélés tárgyát képezi!
ÍZELITŐ AZ ÁLTALAM KÉSZÍTETT BIRODALMAKRÓL! SAJÁT KÉPEK!!!!!
  
 



Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 22:56
. MICIMACKÓ ÉS BARÁTAI KOMPLETT HATALMAS MESE FAL - Jelenlegi ára: 6 999 Ft